IT-sikring og overvågning

IT-sikkerhed er et ofte overset punkt i mange virksomheder. Mange opdager først, hvor vigtig både sikkerhed og overvågning er, når skaden er sket. Brug os rigtigt - dvs. både strategisk og taktisk. Vi hjælper jer gerne med at sikre samt overvåge jeres data. Vi udarbejder naturligvis også rapporter, så I har hele dokumentationen i orden. Lad os sammen sikre jeres virksomhed.

Sikring af dine data med alarm

Du har sikkert hørt, at der er kommet en masse regler ud omkring persondataforordningen. Har du taget stilling? Vi kan hjælpe dig med at sikre dine data efter de nye regler. 

Kontakt os

Fremtidssikring af jeres virksomhed

Du har sikkert hørt mangt og meget omkring persondataforordningen (GDPR). Der er nye regler omkring, hvordan vi behandler og opbevarer vores data som virksomhed. Det stiller skærpede krav til både det system, I bruger og jeres metode til at håndtere interne data. Der er mange, der tror, at det koster en formue at få overholdt reglerne på området. Det behøver det ikke at gøre.

Vi tyverisikrer vores huse, biler og meget andet med alarmer, men vi har det ikke på vores IT. Det er bund og grund det, som persondataforordningen kræver i dag. Flere af vores kunder har fået ”tyverisikring” på deres IT-løsning hos os. Der bliver sendt en sms med en notifikation om, at der er forsøgt adgang fra et ukendt sted, og på den måde får vi stoppet den uvedkommende – inden der sker nogen skade.

Sikring af data

Sikring af data

Få hjælp til proaktivt at overvåge jeres data. På baggrund af vedvarende overvågning kan vi udfra tendenser forudsige f.eks. ressourceproblemer. Vi holder øje med jeres netværk, så I altid har den optimale adgang til jeres data. 

Vi kan også holde rapporter, så I har dokumentationen i orden, såfremt Datatilsynet skulle stille jer spørgsmål. IT-sikkerheden skal være i orden, når der skal håndteres kundedata, netbanksoplysninger, personaleoplysninger, patientoplysninger mm.

Når vi sikrer data, arbejder vi bl.a. med

  • Hele PC’er med antivirus
  • Webfilter
  • Windows update
  • Backup
  • Firewalls og adgangskontrol

Vær forberedt, hvis uheldet skulle ramme jer

Skulle uheldet ske at få stjålet sine data, handler det om at få PC’en op at køre så hurtigt som muligt og sikre alle data. Vi tilbyder færdige løsninger og fullservice løsninger, som dækker hele området af IT – selv på lokale og trådløse netværk.

Mange af vores kunder benytter os også i dag til at få hjælp til kryptering af e-mails, så sikkerheden prioriteres endnu højere. Netop e-mails kan være indgangen for ubudne gæster.

Overvågning af IT

Overvågning af IT

Vi overvåger virksomheders IT-løsninger for at sikre en optimal drift. Det er en tidskrævende proces selv at varetage jeres IT-overvågning, og der kan derfor både være økonomi og tidsbesparelse at hente ved at outsource funktionen. Fordelen er også, at vi er specialister inden for IT med fingeren på pulsen, som altid giver jer den mest opdaterede teknik bag IT-løsningen.

 

Med en overvågningsaftale tager vi f.eks.  hånd om:

  • Uregelmæssigheder på servere og netværk
  • Minimerer driftsforstyrrelser ved løbende at rette potentielle fejl
  • Løbende overvågning af jeres backup

 

Kryptering af e-mails er blevet et lovkrav
Du skal holde orden i dine e-mails og have indført gode regler omkring håndtering af dine e-mails som f.eks. løbende sletning. Desuden er det blevet et lovkrav at bruge krypterede e-mails til personfølsomme data som f.eks. et cpr nr mv. Har du endnu ikke styr på håndtering af dine e-mails, opbevaring samt tager ansvar for hvordan du håndterer personfølsomme oplysninger på mail, print mv, er det på høje tid. DataTilsynet har allerede planlagt deres kommende ”prikke-runde”.


Hvad gør du, hvis du bliver hacket eller får et nedbrud?
Vi anbefaler altid at have en backup af både e-mail, kalender, kalenderaftaler, opgaver og kontaktpersoner. Du kan kun genskabe en e-mail i ca. 2 uger – og ikke andet. Har du allerede nu har styr på backup af dine e-mails, vil jeg klart anbefale dig at komme i gang. Prisen er ganske overkommelig - kun DKK 100,- pr. måned + DKK 1,25,- pr. GB (Datamængde).

 

Få styr på sikkerheden med en god pakkeløsning med alt. inklusiv.:

Office 365 inkl. E-mail, SMS validering, Antivirus og mulighed for Kryptering af e-mails

Har du i dag en Office Business Premium med Office pakken inkl. Antivirus, er prisen ca. DKK 105,- pr. bruger pr. måned. Med den nye sikkerhedspakke fra Microsoft inkl. ovenstående er prisen kun DKK 126,- pr. bruger pr. måned. 

Husk! Hvad Datatilsynet siger omkring ansvar for jeres data
Ofte tror vores kunder, at det er Microsoft og vores ansvar at have styr på deres data. Vær opmærksom på at ansvaret for jeres data ligger IKKE hos os. Sammen med Microsoft lever vores systemer naturligvis på til alle krav, der stilles, men selve ansvaret for jeres data er jeres. Det betyder eksempelvis, at I selv skal sørge for at klassificere jeres data samt håndtere jeres data korrekt, især gælder det for data, som der nu er kommet lovkrav omkring. Er du i tvivl, så ring ind og få vores vurdering af, hvad jeres behov er.

Læs mere