IT-løsninger og professionel rådgivning til virksomheder

IT er en tillidssag, og vi har den holdning, at IT-løsninger kun er noget værd, hvis I har fundet frem til den mest optimale løsning - og forstår at bruge den. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner inden for især forskellige cloud løsninger fra Microsoft. 

Skal vi også hjælpe jer? 

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvilke driftsikre IT-løsninger vi vil anbefale til netop jeres virksomhed. 

Få hjælp allerede fra i dag

IP Telefoni og Skype

Er du træt af at blive ringet op under mødet eller at høre dine kunder brokke sig over at blive mødt af en telefonsvarer? Kunne du tænke dig at kunne skifte mellem at bruge dine forskellige enheder uden at skulle tænke over, hvilken enhed du anvender?

Mobil- og IP telefoni integreret med Skype for Business i Office 365

Med et mobil- og IP Telefoni med Skype for Business i Office 365 slipper du for al besværet og sparer tid. Din mødekalender synkroniseres automatisk på tværs af enheder, og du kan frit vælge hvilken enhed, du vil ringe op fra. Mere effektivt bliver det næsten ikke. 

Service og Support

Service og Support - få sparring og rådgivning hele vejen rundt

Der kan være både tid og penge i at outsource dele eller hele jeres IT-funktion. Vi kan være jeres sparringspartner/rådgiver, og vi kan også fungere som jeres IT-ansvarlige eller projektleder, indtil I er selvkørende. Vi tager gerne et uforpligtende møde. 

Office 365

Office 365

Få det mest sikre Office til jeres virksomhed

Office 365 er det mest fantastiske system at arbejde med. Her har I mulighed for at synkronisere og dele data, filer, mail og dokumenter. Kommunikationen bliver lettere, og vi sparer tid.

Vi har været med fra starten - helt tilbage til dengang, hvor det hed B-pos, og vi kender derfor Office 365 ind og ud. I modsætning til mange andre tilbyder vi Office 365 licenser med kun én måneds binding i stedet for ét helt år - men til den samme pris. 

Med Office 365 kan vi lave integrationer med andre systemer samt IP Telefoni og kan derved skræddersy en løsning til lige præcis jeres behov. Vi tilbyder både hosting, cloud og licensaftaler til en fast månedlig ydelse - uden uventede ekstra udgifter.

Med Office 365 får I automatisk en hosting løsning med i prisen, så I ikke får en yderligere udgift på en exchange server. 

Vores priser starter fra DKK 12,5,- pr. måned. 

Læs mere om Microsoft Office 365

Dynamic 365

Dynamic 365

Få den komplette løsning - nu også Dynamic 365 Business Central

Med Microsoft Dynamic 365 samler Microsoft alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for men hæver samtidigt niveauet for brugervenligheden. Med Dynamic 365 får vi et tæt samspil mellem apps, der gør det daglige arbejde lettere og hurtigere.

Vi ved alt om Dynamic 365, og kan hjælpe dig med sammensætte en komplet løsning. Vi ved også alt om Dynamic 365 Business Central, der fås i både Basis, Essentials og Premium udgaven. Med Dynamic 365 Business Central udvider vi grænserne i programmet til grundlæggende bogføring og kan her tilbyde en komplet løsning til virksomhedsadministrationen, som er let at bruge og tilpasse.

Alle produkter fra Microsoft fås til en fast månedlig ydelse hos PH Datacenter, og vi kan skræddersy løsningen til jer, så I ikke kun sparer tid og ressourcer men også budget. Vores priser hører til blandt Danmarks billigste uden, at vi går på kompromis med vores høje standard.

Læs mere om Dynamic 365 Business Central

Vi tilbyder også flere gode IT-løsninger

Backup

Sikring og Overvågning

Regnskab