Regnskab

Hænger I fast i de gamle rutiner og systemer? PH Datacenter kan hjælpe jer med at digitalisere jeres bogføring og regnskab. Vi effektiviserer de digitale processer og optimerer dermed også jeres forretning.

Få en løsning, der kan vokse i takt med din virksomhed

Du kan nu skabe vækst i din virksomhed ved at forbinde de enkelte forretningsområder på en simpel og smart måde. Med Dynamics 365 fra Microsoft udvider vi grænserne i programmet til den grundlæggende bogføring. Den største fordel er, at I får et totalt overblik over jeres virksomhed.

PH Datacenter har specialiseret sig i digitaliseret bogføring med udgangspunkt i Dynamic 365 Business Central. Lad os hjælpe jer med at sammensætte den mest optimale løsning ud fra jeres behov. Vi hjælper også med integration og flytning af data fra et eventuelt tidligere system.

Brug PH Datacenter som din regnskabsfunktion

Regnskab og bogføring er ikke alles favorit, og der opstår ofte fejl, hvis der sidder en person på  posten, som ikke er dedikeret til at arbejde med tal. Du kan vælge et komplet samarbejde med PH Datacenter, så vi hjælper dig med alt lige fra bogføring til det komplette regnskab, som ligger klart til at kunne indberettes til skat. Vi samarbejder med dygtige revisorer forskellige steder i landet, som vi til enhver tid kan anbefale og bringe i spil.

Få regnskabsmæssig hjælp til f.eks.

 • Løn og bogholderi
 • Bogføring. Især har vi stærke kompetencer omkring anlæg (industrien)
 • Revision via vores samarbejdspartnere

I får tilknyttet en fast medarbejder hos os, så vi gradvist opbygger rutinen og undervejs også får tilpasset/optimeret med f.eks. integrationer til forskellige apps eller programmer, som I ønsker at anvende i jeres virksomhed.

 
Læs mere om Business Central

Håndværkerløsningen - til dig der er kloakmester, entreprenør eller anlægsgartner

Dynamic 365 Business Central indeholder en håndværkerløsning, som giver dig nem timeregistrering, sagsstyring samt registrering af materialeforbrug. Hos PH Datacenter har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder inden for håndværkerbranchen og har derfor også mulighed for at sammensætte Dynamic 365 Business Central med andre IT-systemer, så I får en komplet, skræddersyet IT-løsning.

Hvad er de største fordele ved dette system?

 • Det er simpelt at anvende
 • I øger effektiviteten og sparer tid
 • Det er en billigere løsning, end I måske umiddelbart regner med

Planlægningssystemet er baseret på Dynamic 365 Business Central fra Microsoft og er tilpasset, så det indeholder nyttige funktioner som:

 • Sagsstyring, Anlæg, OCR mm.
 • Tilpasset tilbudsmodul
 • Tilpasset kontoplan
 • Tilpassede rapporter i POWER BI
 • Integreret timeregistrering
 • Integreret lønsystem
 • Kunde og service portaler med sms

Og meget mere. Vi kan til enhver koble de moduler/funktioner på, som I har brug for til lige præcis jeres virksomhed. På denne måde får I skabt en rød tråd og en effektiv arbejdsgang gennem hele jeres virksomhed.

Dansk support og undervisning

Dynamic 365 Business Central har i dag mere end 350 integrationer, og der kommer hele tiden nye forbi. Vores support er naturligvis på dansk, og vi tilbyder altid opstartsundervisning og sørger for, at I kommer godt i gang med jeres nye system.

Arbejd effektivt sammen med din revisor

Du har altid mulighed for at give din revisor, bogholder eller samarbejdspartner adgang til at arbejde i dit regnskab. Du bestemmer selv, hvad den enkelte bruger skal have adgang til. Med Dynamic 365 Business Central får du en stærk platform til at arbejde sammen med dine eventuelle samarbejdspartnere.

Vi har også mulighed for at hjælpe jer med bogføring mv. Kontakt os og hør nærmere.