Undervisning

IT kan rent faktisk gøres simpelt, så det både er til at forstå og til at håndtere. Hos PH Datacenter er vores grundlæggende tanke, at I skal kunne være så selvkørende som muligt. Derfor er jordnær undervisning også altid en fast del af et tilbud fra os, med mindre I ønsker det anderledes.

Skræddersyet undervisning i små grupper

Vores undervisning foregår hos jer eller i lejede lokaler. Vi anbefaler mindre grupper med 3-4 personer for at give plads til afklaring af spørgsmål og vidensdeling undervejs. 

Vi underviser f.eks. i:

  • Oplæring og optimering af interne processer i forhold til jeres nye IT-system
  • Oplæring af nye medarbejdere i forhold til jeres IT-system
  • Oplæring af intern eller ekstern ansvarlig f.eks. controller
  • Løbende optimering af nye features, opdatering i systemer mv. 

Vi giver gerne 1:1 undervisning i et passende tilrettelagt forløb. Sådanne forløb kan foregå ved fysiske møder eller f.eks. via Skype.

Forstå hvad jeres IT-løsning kan gøre for jer

Hos PH Datacenter gør vi vores bedste for, at vores rådgivning foregår i øjenhøjde. Derfor tilbyder vi også forskellige former for undervisning. Vi skræddersyer ofte de enkelte undervisningsdage ud fra deltagere og indgangsvinkel. Vi ved godt, at IT kan være svært at forholde sig til hos mange, der blot ønsker, at det fungerer. Ikke desto mindre giver en basis forståelse af jeres IT-system bedre trivsel og effektivitet, så både tiden og ressourcerne kan være ganske godt givet ud.

telefoniiskyen srcset large

Foredrag om Microsoft Azure

Vi møder ofte virksomheder, som ikke kender eller er utrygge med Microsoft Azure (Microsoft Public Cloud). PH Datacenter afholder efter behov foredrag om, hvad Azure er for en størrelse.

Til disse arrangementer kommer vi omkring:

  • Fremvisning af forskellige scenarier
  • Priseksempler på konkrete løsninger
  • Fremvisning af andre gode Microsoft løsninger som f.eks. Office 365 eller Skype for Business

Pris: Det er gratis at deltage

Sted: Vi finder en passende lokation i forhold til, hvor I kommer fra

Dato: Vi finder en dato, der passer jer

Vi kan også medbringe en specialist for Microsoft, hvis det ønskes.

BanGuideOffice365 srcset large

Udnyt alle fordelene i jeres IT-system

Vi er Microsoft partner og tilbyder f.eks. Office 365 og Dynamic 365 Business Central, som er fantastiske systemer at arbejde med. Vi oplever ofte, at virksomheder ikke forstår at udnytte alle fordelene i deres IT-løsning. Det kan vi hjælpe med og underviser også ofte i optimal udnyttelse af eksisterende IT-systemer.

Med Office 365 har I f.eks. mulighed for at synkronisere jeres data, mail, fil og dokumenter, så kommunikationen bliver langt lettere. I sidste ende betyder det, at I sparer tid.

Har I allerede Office 365 eller Dynamic 365 Business Central i dag eller påtænker den investering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udnytte jeres nuværende IT-løsning endnu mere. Vi sammensætter herefter et oplæg, der også indeholder intern undervisning.

Support - den løbende dialog

Når I bruger vores upport, tager vi os altid tid til - ikke bare at løse problemet - men at komme frem til en forståelse af det eksisterende problem eller udfordring. Det betyder, at en supportsag ikke blot afsluttes, når det er løst, men når vi har haft en snak omkring tingene, som har lært jer hvorfor. På den måde bliver I løbende mere og mere selvkørende på de udfordringer, der kan opstå i jeres daglige arbejde. Jo hurtigere vi løser udfordringer, jo mere trivsel og effektivitet skaber vi generelt set.